logo

Wij leveren ziekenhuizen een assortiment kinderbedden dat volledig afgestemd is op de behoeften van jonge patiëntjes. We weten dat een verblijf in het ziekenhuis voor hen erg stressvol kan zijn. Ze kunnen zich eenzaam en angstig voelen. Daarom hebben we Beer Tom bedacht; ’s nachts - als de kinderen slapen – komt hij stilletjes langs en laat hij een kleurboek, kleurpotloden en een ballon achter. Zo probeert hij een lach te toveren op de snoetjes van de patiëntjes. Omdat plezier tot verbeelding leidt, kan het kind weer fijn dromen en rustig de nacht doorkomen.

Beer Tom is een vriend die elke nacht op bezoek komt om te zingen en te spelen, en die bij het kind blijft als papa of mama er niet is. 's Ochtends, als de kinderen wakker worden, zoeken ze hem overal. Was het een droom? Dat kan toch niet? Hij was bij mij in deze kamer. Dan zien ze de rode ballon.

Ons TOM 2 bed voor kinderen

Beer Tom staat op al onze kinderbedden die zijn naam dragen. Het Tom 2 bed is ontworpen voor kinderen en is een perfecte combinatie van functionaliteit, ergonomie en veiligheid voor jonge patiëntjes. Door de transparante hoofd- en voeteinde van het bed is de jonge patiënt altijd in contact met zijn omgeving, zijn ouders en het ziekenhuispersoneel.

Meer over TOM 2


Meld u aan en onvang een welkomstgeschenk

Wilt u de ervaring van kinderen tijdens een ziekenhuisopname prettiger maken met onze Beer Tom? Meld uw ziekenhuis of afdeling aan en ontvang een van onze originele geschenken.

Toms opvrolijkpakket

Het kinderpakket bevat een knuffelbeertje, kleurpotloden, een kleurboek en ballonnen.