logo

 

 

Ons doel is om alle activiteiten uit te voeren op een ethische en juridisch onberispelijke manier. Ethische principes en vrijwillige verbintenissen maken daarom integraal deel uit van onze bedrijfscultuur. Deze vormen de basis voor eerlijk zakelijk gedrag bij wissner-bosserhoff wereldwijd.
Met een effectief compliance-systeem willen wij de basis voor duurzame, gedeelde waardecreatie scheppen en de onderneming en haar medewerkers beschermen. Onze ondernemingsprincipes dienen hiervoor als duidelijke oriëntatie:

Gedragscode

Nalevingsprogramma

Anti-corruptiebeleid
(Alle PDF's zijn in het Engels)

 

We willen wederzijds vertrouwen opbouwen. Daarom hebben we een klokkenluidersbeschermingsprogramma geïntroduceerd waarmee je schendingen anoniem kunt melden. Zowel onze medewerkers als bijvoorbeeld onze zakenpartners kunnen van deze mogelijkheid gebruikmaken.  

De basis voor het klokkenluidersbeschermingsprogramma is de ethische hotline die voor ons wordt beheerd door BDO Audit s.r.o., ID nr. 45314381. Door op de link te klikken, kunt u anoniem een melding indienen of de verwerking van een reeds ingediende melding volgen. 

IK WIL EEN MELDING DOEN

Details over wie een melding kan doen, wat er kan worden gemeld, hoe de melding wordt verwerkt en hoe uw persoonlijke gegevens worden beschermd, vindt u hier.