logo

Valpreventie

11-10-2023

Bij iedere aankoop van een verpleegbed met geïntegreerd SafeSense® 3* ontvangt u kosteloos een schuimmatras. SafeSense® 3 huurt u nu voor slechts 0,85 euro per dag.

 

Eindelijk een relaxte nachtdienst

Het aantal mensen dat behoefte heeft aan zorg neemt snel toe, terwijl er een groot tekort is aan verplegend personeel en de werkdruk in de zorg alsmaar hoger wordt. SafeSense®  biedt uitkomst. Het zorgt voor meer veiligheid voor bewoners en tegelijkertijd wordt de verpleging minder belast omdat er minder verpleegrondes nodig zijn.

 

SafeSense® 3

is uitgegroeid tot een digitale zorgassistent met nog meer waardevolle functies. Naast vermindering van werkdruk draagt SafeSense® 3 ook bij aan effectieve behandeling en preventie van decubitus: een timer voor wisselligging geeft namelijk aan wanneer de bewoner gedraaid dient te worden. Bovendien is SafeSense® 3 uit te breiden met een vochtassistent.

 

Klaar voor de toekomst

Meer functies ter ontlasting van het verplegend personeel zijn in voorbereiding: vitale gegevens zoals hartslag en ademhaling in één oogopslag met SafeSense®. SafeSense® is reeds voorbereid op vitale functies en is eenvoudig te upgraden. Als fabrikant en leverancier van medische hulpmiddelen voldoen onze producten aan de Europese regelgeving voor medische hulpmiddelen (MDR). Dankzij de MDR registratie kunnen behandelaren met de verkregen data interventies bepalen.

 

Meer info klik hier.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, T +31 (0) 786521850, email: [email protected]

 

Terug naar lijst