logo

25-7-2019

Wellicht heeft u gehoord dat LINET Group de afgelopen twee jaar mogelijkheden heeft bekeken om partners in de arm te nemen en het bedrijf sneller te laten groeien. Uiteindelijk heeft de groep besloten niet te verkopen en de toetreding van een eventuele externe financiële investeerder dus van de hand gewezen. De aandeelhouders en het management hebben daarentegen verklaard vastbesloten te zijn de groei en de succesvolle ontwikkelingen van LINET Group te blijven stimuleren.

LINET Group groeit op organische wijze sneller dan de wereldmarkt. Er zijn voldoende financiële middelen voorhanden en de groep is vastberaden om hun potentieel te optimaliseren. Het management buigt zich nu over een nieuwe strategie voor de komende vijf jaar voor het voortzetten van de groei van LINET Group.

Tomáš Kolář, Managing Director van LINET Group, zegt: „We niet teleurgesteld dat er geen overeenkomst tot stand is gekomen. Door de opgedane ervaring hebben we stappen vooruit gemaakt en dat bevestigt dat we een speler van wereldklasse hebben kunnen neerzetten.“

Voor meer informatie of bij vragen, neem gerust contact op met Erkan Sahin (Managing Director wissner-bosserhoff Nederland, Belgium en ESRI) via [email protected].  

Terug naar lijst