logo

15-2-2019

Afgelopen jaar werd onze draadloze mobilisatie-assistent al bekroond met de German Design Award. Nu krijgt deze mobilisatiehulp opnieuw een gerenommeerde prijs: de IF Design Award.

SafeLift heeft de 67-koppige, onafhankelijke, internationale jury kunnen overtuigen met haar eenvoudige bedieningsconcept. Het aantal mededingers naar de prijs was groot: de juryleden moesten uit 6.375 inzendingen uit 52 landen kiezen om het begeerde kwaliteitsmerk uit te delen.

SafeLift is een revolutionaire mobilisatiehulp voor de bewoner en heeft een zeer eenvoudige bediening. Zo kan de bewoner zelfstandig zijn of haar bed verstellen en in de voor hem of haar optimale mobilisatiepositie zetten. Tegelijkertijd kan hij zich bij het opstaan op de SafeLift-bediening afduwen. Dit bevordert de zelfmobilisatie van de bewoner, reduceert de oproepen voor hulp bij het verstellen van het bed en ontlast verplegend personeel.

Over de IF Award

Al 66 jaar is de iF DESIGN AWARD

een wereldwijd erkende merknaam voor hoogwaardige vormgeving. Het merk iF is een symbool dat uitmuntende designprestaties internationaal onder de aandacht brengt. De iF DESIGN AWARD hoort bij de belangrijkste designprijzen in de wereld. Er worden prijzen uitgereikt aan verschillende disciplines: design van product, van verpakking, van communicatie en van services. Maar ook architectuur, binnenhuisarchitectuur en Professional Concept worden beoordeeld. Alle hoogwaardige inzendingen worden in de iF WORLD DESIGN GUIDE gepresenteerd, in de iF design app gepubliceerd en op de iF design tentoonstelling in Hamburg tentoongesteld.

 

Terug naar lijst