logo

28-5-2018

In februari heeft Marente in Lisse een nieuwe woonvleugel gekregen. De afdeling beschermd wonen is daarmee uitgebreid van 15 naar 37 bewoners. Het is een prachtige en moderne locatie geworden met een groene buitentuin om doorheen te wandelen.

WIBO levert al jaren de extra lage bedden en matrassen aan Marente. Vandaar dat Marente zich met de volgende vraag tot ons richtte. Om in de nieuwe vleugel leefruimte te winnen voor de woon-slaapkamer en de bewoners meer keuze te bieden hoe de kamer in te richten, waren ze op zoek naar een kledingkast met schuifdeuren. En om de bewoners van de PG-afdeling te beschermen moest deze kast ook afsluitbaar zijn. WIBO kon een gecombineerde leg-/hangkast bieden, die afsluitbaar is met een sleutel.

Monique de Rooij, Teamleider van Berkhout, vertelde zeer tevreden te zijn over het meedenken en de voorstellen van WIBO. Ook over de oplossing voor de kastvergrendeling is ze goed te spreken. Met een moedersleutel kan iedere zorgverlener de kast openen of afsluiten zonder eerst op zoek te hoeven gaan naar de individuele sleutel.

Het reeds bestaande deel zal in de komende jaren een make-over krijgen in dezelfde stijl.


 
Terug naar lijst