logo

21-3-2018

De combinatie van het IC-bed Multicare en het alternerend therapeutisch matras Virtuoso is een hoogwaardige oplossing voor de IC-afdeling. Het bed heeft een automatische laterale therapeutische functie dat tot 30 graden kantelt ter ondersteuning van longdrainage en ter preventie van atelectase. Het matras helpt het voorkomen van doorligwonden. Deze unieke combinatie van complementaire topproducten creëren de best mogelijke oplossing voor intensieve patiëntenzorg.

Het Multicare-bed heeft veel functies ten bate van de patiënt, maar vooral ook voor de verpleegkundige

Arbeidsgerelateerde blessures (van de rug in het bijzonder) zijn een veel voorkomend letsel in de dagelijkse verpleegroutine en heeft vaak ziekteverzuim tot gevolg. De laterale kanteling (één van de specifieke functies van de Multicare) helpt verpleegkundigen op een ergonomische manier tijdens hun dagelijkse verpleegroutine en stelt ze in staat op een comfortabele manier de patiënten te verplegen tijdens hun verblijf in het bed.

 

 

Actieve en vroege mobilisatie dankzij de speciale Mobi-Lift® in combinatie met de laterale kanteling

Met behulp van de unieke Mobi-Lift® handgreep worden patiënten op een veilige en beschermde manier gereactiveerd tijdens hun vroege mobilisatie proces. De handgreep heeft een geïntegreerde en elektrisch ondersteunde hoog-laag functie die patiënten ondersteunt in hun zit-naar-stand proces.

i-Drive zorgt voor veilig en gemakkelijk transport en verlaagt arbeidsgerelateerd letsel

 De belangrijkste functie van i-Drive Power is het elektrisch gestuurde 5e wiel onder het bed, dat de fysieke inspanning van personeel tijdens transport verlaagt. Drie verschillende standen om met het bed te rijden maken patiëntentransport voor zowel korte als lange afstanden makkelijker en het transport is met één hand te bedienen. Het Safety Sense™ concept voorkomt ongewenst rijden. Het gloednieuwe systeem van gemotoriseerd patiëntentransport in bed levert een buitengewone prestatie: de intuïtieve versneller en de intelligente functies minimaliseren transportgerelateerd letsel en maximaliseren het comfort tijdens het rijden voor zowel de verpleegkundige als de patiënt.

UMCG was op zoek naar een complete therapy unit. Met deze oplossing kunnen ze effectieve therapieën uitvoeren en de hoogst mogelijke zorg bieden in kritieke omstandigheden.

  

 

 

 Terug naar lijst