logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

Heldere lijnen, moderne materialen en frisse kleuren zorgen voor een aangename sfeer voor zowel de patiëntjes als hun ouders. De bedhoofden kunnen worden verfraaid met een kindvriendelijke decoratie met berenmotieven.

In de laagste positie bevindt het onrusthek zich onder het niveau van de matras. Daardoor is het werk van het verplegend personeel met de patiënt aanzienlijk eenvoudiger en ergonomisch.

De middelste positie van het onrusthek zorgt voor een beter zicht vanuit het bed, bijvoorbeeld tijdens het gesprek met de ouders of met bezoekers.

De hoogste positie van de onrusthekken staat borg voor een maximale bescherming tegen vallen.

Met het telescopische principe van de onrusthekontgrendeling zijn beide realiseerbaar: het noodzakelijke voorkomen van vallen en een vrije toegang tot de patiënt.

Het kinderbed tom 2-e is volledig elektrisch verstelbaar. Met behulp van het bedieningselement kunnen de hoogte van het bed, de schuinstand van de rugleuning en de (anti-)Trendelenburg-posities worden ingesteld. Dankzij het veiligheidsconcept van de GO-toets is het onopzettelijk en toevallig bedienen van de bediening uitgesloten. Pas na activering van de GO-toets is een verstelling van het bed mogelijk.

De unieke hoogteverstelling van in totaal 25 cm (58 - 83 cm) maakt zowel een veilig verblijf van de patiënten in het bed als ook een ergonomische uitvoering van de verpleging mogelijk.In de laagste positie kan het kind gemakkelijk uit bed stappen. Deze positie is ook gunstig voor de communicatie tussen bezoekers en het liggende kind.De maximale hoogte (tot 83 cm) kan worden gebruikt als positie voor onderzoek in een ergonomische werkhouding.

Bij de verstelling van de rugsteun wordt het ligvlak in de richting van het bedhoofd aan hoofdeinde uitgetrokken. Dankzij dit effect ontstaat er geen gevaarlijke tussenruimte tussen het bedhoofd en de rugsteun. Deze functionaliteit van de tom 2-e is uniek op de markt.

Technische kenmerken

Externe afmetingen

159.8 × 83.0 cm
Aanbevolen matrasafmetingen
142 × 70 cm
Max. aanbevolen matrashoogte
10 cm
Bedhoogte
58 – 83 cm
Onrusthekhoogte boven matrasbodem
80 cm
Automatische retractie van de rugsteun
11 cm
Maximale rugsteunhoek
40°
Trendelenburg-/anti-Trendelenburg-positie
15°/15°
Gewicht (afhankelijk van uitrusting)
120 kg
Vrije ruimte
13 cm
Veilige werklast
75 kg

Motoren voor de hoogteverstelling

Motoren voor TR/ATR-draaiing

Motor voor rugsteunverstelling

Telescopische onrusthekken, max. hoogte 80 cm

Tweedelig ligvlak

Automatische retractie van de rugsteun 12 cm

De hefkolomeenheden zijn gepatenteerd. De unieke constructiewijze van het bed biedt een grote stabiliteit en maakt zowel de elektrische hoogteverstelling als ook een gemakkelijke reiniging mogelijk.

Individueel of centraal geremde wielen

Transparent bed ends

Teddy-bear motif decoration

Prijsinformatie

De prijzen van de producten zijn afhankelijk van de gewenste uitvoering en aantallen. We maken graag een aanbieding op maat voor u. Voor meer informatie of een offerte, vul onderstaand formulier in

Stuur mij meer informatie


Terug

Downloads

Kijk video

Contactformulier