logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

De lage en veilige stand is comfortabel voor de patiënt, zowel bij het verblijf in de stoel als bij het gaan zitten en opstaan.
Dankzij het rijcomfort en de wendbaarheid gaat het vervoer van de patiënt veilig en snel met een minimale fysieke belasting.
Het ergonomische frame en de zachte bekleding zorgen voor het comfort van de patiënt tijdens langere termijn ingrepen.
Met de snelle en gemakkelijke elektrische bediening kan de hoogte van de stoel worden versteld om ergonomisch met de patiënt te kunnen werken. Dit kan horizontaal zijn voor een therapeutische behandeling, maar ook een individuele en eenvoudig in te stellen positie bij een langere behandeling in de stoel.
De unieke veiligheidshekken verhogen de veiligheid in de ambulante zorg en biedt de patiënt meer bescherming en comfort.
De gebruiksvriendelijke en ergonomische handbediening beschikt over een voorgeprogrammeerde TR-, platte en begroetingsstand. Daarnaast heeft de bediening een functievergrendeling, GO-knop en andere intuïtieve functies  voor het snel en eenvoudig verstellen van de stoel.

Technische kenmerken

Lengte

Ligvlak totaal

2.123 mm

Breedte

Zitvlak

590 mm

Hoogte (100 mm wielen)

Max.

934 mm

Hoogte (150 mm wielen)

Max.

970 mm

Wielen

Doorsnee / Rem

100 mm / Individueel geremd

Doorsnee / Rem

150 mm / Centraal geremd

Instelhoek

Rugdeel

70°

Armleuning – verticaal

+ 42° / − 8.5°

Armleuning – horizontaal

360°

Elektrische gegevens

Beschermklasse

IPX4

 

Ingangsspanning

100–240 V

Trendelenburgpositie (TR)

12°

Veilige werklast

205 kg

Maximaal patiëntengewicht

190 kg

 


SoftDrop-technologie:
de veiligheidshekken zijn uitgerust met SoftDrop-technologie die de neerklappende beweging verzacht en optimaliseert. De soepele en stille beweging is comfortabel voor zowel het personeel als de patiënt: het maakt het verblijf in de stoel aangenamer. 

Trendelenburg-positie:
de Trendelenburgstand wordt als anti-shock stand toegepast en is één van de voorgeprogrammeerde functies van de Pura-stoel. 

Mechanische CPR:
Met een snel mechanisme kan de stoel eenvoudig naar de optimale CPR worden versteld. Het stoelligvlak gaat naar de platte stand voor stevige ondersteuning van de hartmassage.

Ergonomische armleuning:
de Pura is uitgerust met comfortabele armleuningen voor een langer verblijf tijdens dialyse of oncologische behandelingen.
 
Het zorgverlenend personeel wordt optimaal ontlast dankzij het innovatieve concept voor infectiebeheersing van de Pura-stoel. Hygiëne is eenvoudig dankzij compacte oppervlakken, anti-bacteriële en naadloze bekleding en een afgedekte constructie die makkelijk te reinigen is. 

Terug

Downloads

Contactformulier

Voor vragen en/of opmerinken vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.

More information

Data Protection (GDPR)