logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

Met deze technologie bereiken we een hoger rustcomfort en een betere drukontlasting.

Deze combinatie is ontworpen om een betere drukverlichting te bieden aan patiënten. Koudschuim is een materiaal van superieure kwaliteit dankzij de open poriën. Het zorgt voor een hoge luchtdoorlaatbaarheid en aangename slaapomstandigheden. Het keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm zonder blijvende vervorming.

Perfect aangebrachte versterkte randen met een breedte van 10 cm, maken geen hoogteverschil. Zorgt voor verlichting van de zelfmobilisatie van de patiënt en voorkomt vallen van de patiënt.

De speciale textiellaag tussen schuim en tijk vermindert de schuif- en wrijvingskrachten van tijk en tricot, die de patiënt volgen en niet vast komen te zitten op de matras. De patiënt voelt geen draaibeweging tijdens het herpositioneren op het bed.

Technische kenmerken

Totaal gewicht van matras is 11,65kg.

Deze matras is geschikt voor patiënten met een maximumgewicht van 150 kg. Boven dit gewicht kan de preventieve werking van drukletsels worden beperkt en kan de matras vervormen.

De matrashoes is gemaakt van PERLASTIC® Silber tijk donkergrijs met verborgen L-ritssluiting en twee handgrepen aan één kant.

Lengte 200 cm
Breedte 86,5 cm
Dikte 14 cm
Gewicht van de matras 11,65 kg
Schuim bovenlaag 7 cm Cold schuim
Schuim onderste laag 7 cm Standard PU schuim
Versterkte rand ja
Rits 180°
Max. Gewicht patiënt 150 kg
Min. gewicht patiënt 30 kg
2 Transport handgrepen ja
Evacuatiedekking (optie) ja
Schuim/overtrek Brandbeveiliging Crib 5
Met de juiste positionering van de patiënt zouden wij het gebruik aanbevelen voor patiënten met een laag en gemiddeld risico op drukletsels.

De MediMatt 30 matras is verkrijgbaar in de standaard afmetingen 200x86,5x14 cm en 200x90x14cm. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De matraskern bestaat uit 2 schuimlagen: koudschuim en standaard PU-schuim met verschillende dichtheden.

Terug

Contactformulier

Voor vragen en/of opmerinken vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.

More information

Data Protection (GDPR)