logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

Ook in de passieve modus zorgt de matras voor een zeer goede drukverdeling. Het past zich aan, aan de bewegingen en het lichaamsgewicht van de patiënt, doordat het interne luchtverplaatsingen van cel naar cel toelaat.

Een laag van visco-elastisch schuim volgt de lichaamscontouren en biedt comfort en goede ondersteuning, zonder druk uit te oefenen op probleemzones. De matras is voorzien van een 7° aflopende hielzone, welke zorgt voor drukvermindering.

Eenmaal aangesloten op de compressor, kan de matras voorzien in actieve drukverdelingstherapie volgens een alternerend programma met tweedelige cyclus.

Binnen de context van doorligverwondingen refereert "microclimate" gewoonlijk aan de temperatuur van het lichaam en de vochthuishouding van het contactoppervlak.

Het Microclimate Managementsysteem van de CliniCare 1000 HF helpt bij het reguleren van de algemene conditie en gezondheid van de huid van de patiënt.

Wanneer de compressor is aangesloten zorgt deze voor een continue luchtstroom door de matras, waardoor de hoes automatisch droogt en het vochtgehalte op het huidoppervlak van de patiënt wordt geoptimaliseerd. Hierdoor wordt het risico op vochtschade aan de huid verminderd en kan de warmteregulering van het lichaam op natuurlijke wijze plaatsvinden.

Technische kenmerken

afmetingen (cm)
Microclimate Management
geschikt voor
 200 x 86 x 20
nee Latera, Image 3, Eleganza 1, Eleganza 2
 200 x 86 x 20
ja Latera, Image 3, Eleganza 1, Eleganza 2
 208 x 86 x 20
ja Eleganza 5, Eleganza 4, Eleganza 3, Eleganza 3XC, Multicare
 213 x 86 x 20
ja overig

Bovenzijde - Dartex®-materiaal met 360° rits, waterafstotend, dampdoorlatend

Onderzijde- Sterk waterafstotend PVC-materiaal, 4 draaglussenhandvatten

2,5 kg compressor, 13 kg matras

Terug

Downloads

Contactformulier

Voor vragen en/of opmerinken vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.

More information

Data Protection (GDPR)