logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

De in het bed geïntegreerde weegschaal ondersteunt het verplegend personeel zonder omslachtige inzet van tilapparatuur en rolstoelen, en zorgt zo voor een comfortabele en menswaardige gewichtsmeting ten behoeve van de documentatie.

Bij de sentida 7-i kan ook de BMI direct in het Care Board worden beoordeeld. Het hier weergegeven systeem is gebaseerd op een geijkte weegschaal en daarom zeer nauwkeurig.
 
wissner-bosserhoff biedt met de sentida 7-i een verpleegbed met intelligente sensoren dat dag en nacht op betrouwbare wijze ondersteunt bij de vermindering van VBM. Het is uitgerust met een automatisch nachtlicht dat tijdens het uitstappen uit bed wordt ingeschakeld en dooft wanneer de bewoner weer in bed ligt.
 
In het nieuwe menu Verpleegroutine kunnen snel en eenvoudig de belangrijkste vitale gegevens zoals bloeddruk, hartslag en temperatuur worden opgeslagen. Bovendien kan het dagelijkse voedingsprotocol op een korte checklist worden ingevuld. Met Save&Send worden de gegevens rechtstreeks naar de server van de verpleegsoftware overgedragen.

Drie sensorassistenten garanderen een hoger veiligheidsniveau rondom het verpleegbed. Het geïntegreerde sensorsysteem geeft een signaal af zodra een geactiveerde assistent een onveilige situatie omtrent het bed registreert. Zo worden valincidenten voorkomen.

Ongeacht de Bed-Exit-bedrandoproep, de bedhekbeschermings- of de vochtigheidsassistent zijn geactiveerd, via de multi-oproep kunnen oproepen worden gedifferentieerd en geprioriteerd.

 

 

Alle belangrijke interfaces zijn in het digitale verpleegbed sentida 7-i geïntegreerd, waarbij het bed voor de overdracht van bewonersgegevens gebruik maakt van bewezen standaardprotocollen uit de gezondheidszorg. Op die manier is een veilige en betrouwbare overdracht van de bewonersgegevens in nagenoeg realtime gegarandeerd, zodat het verplegend personeel tijd kan besparen en duidelijk wordt ontlast.
 
Indien het bed vochtig is dan wordt een waarschuwing naar de in het huis aanwezige meldinstallatie gestuurd. De vochtigheidsassistent herkent vroegtijdig vochtigheid in het bed en draagt bij aan de bescherming van de bewoner. Verkrijgbaar zijn een katoenen sensorlaken, wasbaar bij 60 °C en een veegvaste kunststof sensormat.
 

Het stimuleren van zorg op het hoogste niveau
• Uitschuifbare Mobi greep met geïntegreerde hoogteverstelling
• Intelligent lichtconcept helpt de bewoner ’s-nachts naar de wc ’s te gaan

Technische kenmerken

Veilige werklast:

250 kg
max. patiëntengewicht: 215 kg
Buitenmaten:
208 x 106 cm

  • Gedeelde onrusthekken "Safefree®"
  • Doorlopende onrusthekken

  • Tijdelijke bedverlenging onrusthek serie 10 (standaard)
  • Permanente bedverlenging onrusthek serie 10 (optie)
  • Bedverlenging met expressontgrendeling (optie)
  • Protector voor bedverlenging met 20 cm (optie)

Rijgestel:

Hybride hefkolom
Wielen:
dubbele loopwielen van Ø 50 mm. Volledig beklede wielen.
Remmen:
Centrale rem op 2 wielen. Pedaalrem per as.
Mobiliteit:
Verrijdbaar in elke hoogte

  • Wandafstandshouders
  • Horizontale stootwielen
  • Verticale stootwielen

Manuele CPR-ontgrendeling

Terug

Downloads

Kijk video

Sentida 7 i English

Contactformulier

Voor vragen en/of opmerinken vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.

More information

Data Protection (GDPR)