logo

SPECIALE AANBIEDING: VOOR BESTELLINGEN IN DE PERIODE VAN 15 JULI TOT 15 OKTOBER 2019

We hebben tijdelijke speciale aanbieding voor onze bestaande en nieuwe klanten. Kies een bed uit het aanbod hieronder en neem contact op met onze sales back office.

Eleganza 1 Eleganza 2 Image 3

 

Bestel 10 of meer bedden* en krijg 1 gratis (kies uit de selectie hieronder)


Eleganza 1

11e bed Eleganza 1, Eleganza 2 of Image 3

Eleganza 1

Volledig elektrisch verstelbaar bed. De eleganza 1 is ontworpen voor de standaard ziekenhuisafdeling en langdurige intramurale zorg. Het bed heeft een eenvoudige constructie en een breed gamma aan functies tegen lage kosten. De klant krijgt dus echt waar voor zijn geld.

 Eleganza 1 brochure


 

Eleganza2

Eleganza 2

De Eleganza 2 bevat alle geavanceerde functies, met inbegrip van "slimme" eigenschappen en is ook toegankelijk voor het brede spectrum van de gezondheidszorg. Dit bed is praktisch en mooi en maakt de veeleisende dagelijkse zorg voor de patiënt gemakkelijker. Dankzij het moderne ontwerp tilt het de kwaliteit van de zorg naar een hoger niveau.

 Eleganza 2 brochure


 

Image 3

Image 3

Het elektrisch verstelbare bed Image 3 komt tegemoet aan de toenemende eisen/wensen van patiënten en verplegend personeel. Het aantrekkelijke ontwerp kan universeel worden gebruikt in het hele zorgspectrum in ziekenhuizen.

 Image 3 brochure


 

Pura chair

1 Pura stoel
De nieuwe stoel is ontworpen om bij te dragen aan een ‘lean management‘. Pura is een stoel die volledig is uitgerust voor dagbehandeling en diagnostische procedures, comfortabele dialyse, oncologiebehandeling of bloeddonatie. Transport van de patiënt gebeurt veilig en is fysiek niet inspannend. De snelle en makkelijke elektrische bediening verstelt de hoogte van de stoel voor ergonomisch behandelen van de patiënt.

 Pura brochure


 

Sprint 100

1 Sprint 100 stretcher
Een geavanceerde transportstretcher met ijzersterke kenmerken, waaronder ‘s werelds eerste infuuspalen met geïntegreerde duwgrepen, soft drop bedhekken, een van vier kanten bedienbare rem, een intrekbare 5e wiel met gasvering voor soepeler vervoer en een hydraulisch systeem waarmee de zorgverlener de stretcher gemakkelijk in de cardiac chair positie kan zetten.

 Sprint 100 brochure

 

Bestel 5 of meer bedden* en krijg een product gratis (kies uit de selectie hieronder)

 

VOORWAARDEN

*Deze speciale aanbieding is alleen van toepassing op de hierboven genoemde hoeveelheid Eleganza 1, Eleganza 2 of Image 3. De bestelling bestaat uit minimaal 5 en maximaal 100 bedden.
Het aanbod van het product is afhankelijk van de beschikbaarheid op uw markt.
Voor meer informatie over de speciale aanbieding neem contact op met sales@wi-bo.eu
Contactformulier

Bent u geïnteresseerd in onze speciale aanbieding? Neem contact met ons op