logo

 

wi-bo Beddencoach training®

wi-bo biedt klanten een uitgebreid servicepakket aan. Naast installaties, reparaties en onderhoud, wordt er ook een uitgebreide training op maat aangeboden: de Beddencoach training.

Onze ervaring leert dat een training nodig is om optimaal gebruik te kunnen maken van onze geavanceerde ziekenhuis- en verpleeghuisbedden. Daarom bieden wij een Beddencoach training aan voor verplegend personeel. Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een certificaat en kan dan als Beddencoach zijn of haar collega’s trainen in het gebruik van onze bedden.

De training biedt grote voordelen voor zowel de zorgverlener, de zorgvrager als de zorginstelling. Door het verruimen van de kennis wordt het rendement in de gemaakte investering geoptimaliseerd, evenals de veiligheid, de zelfredzaamheid en het gevoel van welzijn van de zorgvrager. Daarnaast kan de zorgverlener de verkregen productkennis overdragen, een protocol opstellen en collega’s instrueren. Op deze manier worden tevens de productveiligheid en het rendement bewaakt. 

Wat houdt een wi-bo Beddencoach® training in?

De wi-bo Beddencoach training is een uitgebreide basisscholing van tweeëneenhalf uur. Belangrijke onderwerpen die tijdens de training ter sprake komen zijn:

  • Veiligheid en hygiëne
  • ARBO normen
  • Instelmogelijkheden
  • Technische afwijkingen signaleren en rapporteren
  • Leren beantwoorden van praktijkvragen en/of opmerkingen van gebruikers.

Aan het eind van de training ontvangt de deelnemer het Certificaat “Beddencoach”. Om de trainingen zo actueel mogelijk te houden heeft dit certificaat een geldigheid van twee jaar. Hierna volgt een opfriscursus.

Deelname en tarieven

De kosten van deze opleiding bedragen slechts € 295,- per groep van maximaal 10 deelnemers. Het minimaal aantal deelnemers bedraagt vier personen. Voor een kleinere groep wordt een aangepast tarief berekend.

Na aanmelding volgt een intakegesprek bij de zorginstelling. Vervolgens worden in overleg de trainingslocatie en aanvangsdatum bepaald.

Wil jij graag binnen jouw zorginstelling een gecertificeerd wi-bo Beddencoach® worden? Stuur een mail naar sales@wi-bo.eu voor meer informatie.