logo

27-2-2019

Binnenkort is het zover: Zorgtotaal 2019, van 12 tot en met 14 maart. Graag willen wij u daar ontvangen voor een Meet & Greet en u onze nieuwste ontwikkelingen laten zien. Zo presenteren we onze nieuwe stretcher Sprint 100 met heel veel ijzersterke kenmerken die het werk van de SEH-er en het vervoer van de patiënt aangenamer maakt. Daarnaast kunt u de SafeLift, onze nieuwe generatie handbediening voor de langdurige zorg uitproberen: ergonomisch, intuïtief en zonder kabel of batterij!

Bovendien kunt u kennismaken met ons interactieve handboek 'Ergonomische verplaatsingstechnieken' van onze ergonoom Koen de Doncker. Alle reden dus om bij ons te komen kijken. Graag willen wij u daar ontmoeten en bieden u hierbij de gelegenheid om u aan te melden voor gratis toegang tot de beurs. Klik hier om een gratis ticket aan te vragen. We zien u graag op onze stand (#09A090)! 

Nieuw concept stand 

Deze editie van de Zorgtotaal hebben we gekozen voor een andere opzet van de stand dan vorige edities. We hebben gemerkt dat er meer behoefte is aan demonstratie aan het hele team bij de organisatie ter plaatse en niet zozeer aan demonstraties op de beursvloer. Daarom treft u ons dit keer aan in de vorm van een Meet & Greet: we laten onze nieuwste producten zien op de stand en spreken graag op een ander moment met u af om een voor u geschikte oplossing bij u op de werkvloer te demonstreren.

Het Zorgtotaalteam van 2019

Mede vanwege het nieuwe concept hebben we niet al onze mensen iedere dag op de beurs staan. Hoewel onze Sales Managers voor Care en Cure (respectievelijk Marcel Keuker en Agnes Stevens) iedere dag aanwezig zullen zijn, zullen onze trainers Jack Aarts (dinsdag), Koen de Doncker (woensdag) en Anita de Vries (dinsdag en woensdag) elkaar aanvullen. Op woensdag (tijdens de netwerkborrel) en donderdag de hele dag is ook onze Concept & Relations Manager Helga Timmer aanwezig. Tot slot wordt de bemanning aangevuld door onze Account Managers (Pieter Hiemstra op dinsdag, Yavuz Güler op woensdag, Sjaak van Dijk en Ruud Clijsen op donderdag). Uiteraard geeft Algemeen Directeur Erkan Sahin deze dagen ook acte de présence. 

SafeLift: kleine handgreep, groot effect! 

Onze laatste innovatie: SafeLift. Beweging en mobiliteit hebben een positief effect in de zorg, maar ze hebben ook een preventieve functie. SafeLift is een unieke, draadloze en eenvoudige mobilisatiehulp voor uw bewoners, die zelfstandigheid bevordert en zo de zorglast voor zorgverleners verlicht. De innovatie ervan is onlangs bekrachtigd door de German Innovation Award 2018! Zorgtotaal is de perfecte gelegenheid het zelf uit te proberen. 

Sprint 100 - onze nieuwe stretcher 

De Sprint 100: veiliger, stiller, comfortabeler. Deze nieuwe stretcher heeft ijzersterke kenmerken en slimme opties, waardoor het niet alleen een interessante aanwinst is voor de Spoedeisende Hulp, maar ook bijvoorbeeld voor de afdeling fertiliteit of dagbehandeling. Kom langs en ontdek de unieke features 'IV&Drive', 'CardiacChair', 'FlexiDrive', 'EasyBreak' en 'SoftDrop'. 

 

Terug naar lijst