logo

24-8-2018

Inmiddels is WIBO Nederland al 12,5 jaar een dochteronderneming van de LINET Group en bieden we niet alleen kwalitatief hoogwaardige verpleegbedden, maar ook ziekenhuisbedden die aan de hoogste eisen voldoen en onder de hoogste druk moeten presteren.

Uitbreiding portfolio

De LINET Group zorgt niet alleen jaarlijks voor innovaties, maar is ook altijd op zoek naar uitbreiding. Inmiddels kunnen wij daarom ook putten uit een breed assortiment aan zowel verpleeg- als behandelkamers waarmee we alle afdelingen in het ziekenhuis kunnen voorzien van een geschikt bed en matras. De IC-bedden Eleganza 5 en Multicare zijn u wellicht al bekend, maar wij hebben ook een innovatief verlosbed (Ave 2), een onderzoeksinrichting voor de gynaecologie (Gracie), pediatriebedden (Tom 2), transportstretchers (Sprint 100), dagbehandelingsstoelen (Pura en Sella), alternerende druksystemen, nachtkastjes, extra brede en extra lage bedden, en nog meer. Kortom, iedere afdeling kan worden voorzien van een geschikte oplossing van WIBO.  

Trainingen

De laatste jaren hebben we ons ook meer ontwikkeld op het gebied van diensten. De producten die we leveren zijn van een zeer hoge kwaliteit, maar om het optimale eruit te halen, moeten de mensen die ermee werken ook weten hoe ze dat moeten doen: het personeel dient bekwaam te zijn. Daarom geven we trainingen aan iedereen die met het bed te maken krijgt: aan de verpleegkundige, de technische dienst en het ondersteunend personeel. Op deze manier haalt het management van een zorginstelling het meeste rendement uit de aankoop, want optimaal en correct gebruik leidt tot minder storingen en gebreken aan het product, tijdsbesparing voor het personeel en het beperkt incidenten met personeel of patiënt.

Onderhoud

Wij geven ook advies op het gebied van onderhoud van de producten. Periodieke keuringen, onderhoud, verhelpen van storingen – in overleg met de zorginstelling en afgestemd op haar behoeften worden afspraken gemaakt. Met een minimale service voldoet u aan de vereiste inspectie en keuring, maar met een complete onderhoudsservice hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken - de planning voor onderhoud, keuringen en reparaties liggen dan helemaal in de vakkundige handen van WIBO.

Rental

De laatste (maar zeker niet de minste) in het rijtje van WIBO-services is Rental. Zorginstellingen lopen op een gegeven moment het risico op een tijdelijke piek op een bepaalde afdeling. Voordat een traject voor de aanschaf van een nieuw bed met AD-systeem is opgestart en afgerond is de piek vaak al voorbij. Als er bovendien vraag is naar een special, dan betreft het een relatief hoge investering, terwijl de constante inzet ervan niet gegarandeerd is. Omdat wij weten hoe lastig het is budgetten af te stemmen op aanschaf, biedt het huren van AD-systemen en bedden een betrouwbare oplossing. In overleg worden de gewenste producten voor een bepaalde termijn (ad-hoc of langere termijn) bij de zorginstelling geplaatst en ook weer opgehaald. Een andere optie is op specialistische bedden en systemen bij de zorginstelling op voorraad plaatsen, zodat op het moment dat het nodig heeft, de gewenste producten direct bij de hand zijn. Tot slot kan de zorginstelling er ook voor kiezen om de desinfectie bij ons neer te leggen. Dit geldt niet alleen voor producten van WIBO, maar ook voor uw eigen productenvoorraad.

Bewezen

WIBO Nederland heeft na 12,5 jaar hard werken bewezen een betrouwbare partner en sterk in kwaliteit te zijn. De sterke groei van de laatste jaren van ons productportfolio en onze diensten tonen aan dat we nog veel meer in huis hebben en dat willen we de volgende 12,5 jaar met trots en plezier met u delen!  


Terug naar lijst