logo

26-6-2017

wissner-bosserhoff is trendsetter op het gebied van design en functionaliteit. Onze bedden zien er huiselijk uit, hebben hoge functionaliteit, zijn zeer ergonomisch en aangenaam in gebruik. Onze producten hebben in het recente verleden meerdere design prijzen in ontvangst mogen nemen die dit staven. wissner-bosserhoff onthult nu vijf nieuwe en moderne decoropties voor verpleegmeubels voor ouderen.

De bewonerskamer in een verpleeghuis voor ouderen is vaak de laatste woonkamer voor mensen die zorgafhankelijk zijn geworden door leeftijd of ziekte. In deze levensfase krijgt het verpleegbed een centrale rol en wordt het een ijkpunt voor welzijn en waardigheid van een bewoner. Comfort en functionaliteit van het verpleegbed spelen in het bijzonder een belangrijke rol. Deze twee eigenschappen maken het alledaagse leven zo comfortabel en waardig mogelijk, voor zowel de bewoner als de verpleegkundigen. Om het leefcomfort te maximaliseren laat wissner-bosserhoff zich altijd inspireren door de huidige natuurlijke trend voor materiaal- en kleurkeuze in het interieurontwerp. Dit creëert een warme en gezellige sfeer, waarin de bewoners zich veilig en geborgen voelen.

Een van deze nieuwe decors is het zeer licht houten Lund Berken, dat de kamer een lichte en moderne feel geeft in Scandinavische stijl. Aan de andere kant geeft decor Cottage Pinie door haar opvallende structuur juist het gevoel van zomer en natuur. Het zorgt voor een vriendelijke en ontspannen sfeer in een verpleegkamer.

Naast het design van nieuw ontwikkelde producten bij wissner-bosserhoff is een ander aandachtspunt het verbeteren van functionaliteit door middel van technologische innovaties. Nieuwe ontwikkelingen in en rondom het verpleeghuisbed dragen bij kostbare verpleegtijd te winnen, bewoners te helpen mobiliseren en te voorkomen dat ze vallen of doorligwonden krijgen. Verpleeghuizen hebben hier op meerdere manieren baat bij: de onafhankelijkheid van de bewoners wordt zoveel mogelijk behouden, routine verpleeghandelingen worden vereenvoudigd, onderhoudsvereisten worden gereduceerd tot het hoogst noodzakelijke, en de economische efficiëntie van de gebruiker wordt vergroot.

Ons uitgebreide totaalaanbod bestaat uit bedden, medische apparaten, meubels en specifieke ruimteconcepten. wissner-bosserhoff werkt samen met een eigen team van interieur- en andere ontwerpers, die rekening houden met alle professionele voorschriften om een onderscheidend en aantrekkelijk interieurontwerp te creëren. Tegelijkertijd houden ze de structuur van de instelling en hoeveel ruimte elke bewoner nodig heeft in het achterhoofd.

Terug naar lijst