logo

Image 3-W

26-5-2017

Het project is uniek: vanwege de extra lage positie van het bed (28 cm), de 3-stops-strategie en het feit dat het wasbaar is in de beddenwassstraat, is dit product multidisciplinair inzetbaar. Het is perfect om ernstige valincidenten te voorkomen, ideaal voor de afdeling neurologie, maar natuurlijk ook voor de dagelijkse verpleeghandelingen.

Veiligheid en comfort zijn van groot belang in het herstelproces van de patiënt. Een ergonomisch ontwerp en hygiëne zijn doorslaggevend voor gebruikers en facilitaire dienstverleners. Door het vijfde wiel is het bed zeer makkelijk te manoeuvreren door slechts één persoon. Dat bespaart tijd en kosten.

Verdeeld over een aantal weken zijn in april en mei 750 image 3-w ziekenhuisbedden en matrassen geleverd. De bedden die afgedankt worden, maar nog in goede conditie zijn, krijgen een tweede leven, vertelt Erkan Sahin, Managing Director van wissner-bosserhoff Nederland, België en Supervisor voor Turkije. Deze worden gedoneerd aan landen waar de faciliteiten voor gezondheidszorg verbeterd kunnen worden.

Terug naar lijst