logo

16-6-2017

Overdag werden in Hilton Royal Parc Soestduinen vol overgave presentaties over de plannen van 2017/2018 en de toekomst gegeven. Deze zijn enthousiast ontvangen, want ook de komende jaren beloven groei en veel innovaties.

“Vandaag was een belangrijk moment,” reageert Erkan Sahin, Managing Director WIBO Nederland. “We hebben de afgelopen jaren geëvalueerd, de huidige stand van zaken, maar er is vooral gekeken naar de volgende 5 jaar. WIBO heeft haar productportfolio vergroot met de acquisitie van BORCAD Medical en hiermee kunnen we een prominentere rol in de Cure markt (ziekenhuizen, red.) gaan spelen.”

Voor een letterlijk vliegende start nam het team na de vergaderdag deel aan een indrukwekkende workshop met roofvogels. Dankzij de professionele begeleiding van Valkerij Schaap heeft iedereen de vogels van dichtbij in actie mogen meemaken. De dag werd afgesloten met een feestavond voor het voltallige WIBO-team in DLC café (voormalig station Soestdijk). WIBO is klaar voor het nieuwe jaar en staat met haar innovaties weer helemaal tot uw beschikking. 

Terug naar lijst