logo

Active Seniors –  The new wissner-bosserhoff portrait calendar has come out

11-12-2014

Van de ambitieuze individualist tot de sociale teamatleet, de portretten vangen het moment, wat de toeschouwer laat zien wat in de senioren in beweging krijgt.

Actieve Senioren is de elfde kalender in de succesvolle serie "Hommage aan het leven". Elk jaar zorgen de nieuwe en indrukwekkende portretten van de senioren de uitbreiding van een grote schare fans in de verpleegzorg industrie, maar ook bij particulieren.

"We zijn erg trots op onze 'Hommage aan het leven' portret kalenders," zegt Uwe Deckert, hoofd van Marketing en Product Management. "De media toont meestal alleen de negatieve kant van ouderdom, zoals dementie of de huidige verpleging crisis. Met deze kalender stellen we onszelf het doel het toevoegen van nieuwe en positieve aspecten aan deze beelden. Elk jaar wordt ons enthousiasme bevestigd voor dit unieke project door de fantastische feedback die we krijgen."

 

By the way: Het thema voor de volgende editie van het portret kalender is al gekozen!

 

"Hommage aan het leven XII" zal senioren portretteren tijdens het uitvoeren van hun hobby's.

We zijn daarom op zoek naar een aantal oudere met interessante vrijetijdsbesteding.

Kent u iemand die hierin zou kunnen verschijnen? Zo ja, schrijf dan naar ons voor 2015/03/31. We zijn op zoek naar senioren van 80 jaar en ouder die willen deelnemen aan het portret kalender 2016 project. Het is de moeite waard. De foto-shoot is altijd een geweldige ervaring voor alle betrokken partijen.


Terug naar lijst