logo
  • Intensive Care-oplossing

    Innovatieve patiëntenzorg

  • Intensive Care

    Oplossingen voor betere patiëntresultaten
     

Uitgebreide zorg op maat bij longcomplicaties.

NHS Hospital (UK) over het Multicare-bed

Dankzij het Multicare-bed is het aantal ziekmeldingen onder verplegend personeel vanwege overbelastingsblessures afgenomen. Bovendien zijn er na de ingebruikname van de Multicare-bedden geen gevallen van in het ziekenhuis opgelopen decubitus gemeld.

IC-afdeling Neurowetenschappen Universitair Ziekenhuis Southampton, NHS

Lees meer

Automatische Laterale Therapie bij longcomplicaties

De Automatische Laterale Therapie (ALT) van de Multicare IC-bedden in combinatie met de juiste (mechanische) ventilatie heeft een positief effect op de ademhaling. Dit kan eenvoudig aangetoond worden door elektrische impedantietomografie.

Bekijk de webinar onder leiding van prof. Marcelo Amato M.D., Ph.D.

Minimale inspanning dankzij lateraal kantelen

De laterale kanteling van het IC bed helpt verpleegkundigen om de patiënt te draaien zonder fysieke belasting, bekijk hier de video. De verpleegkundige kan routinematige klinische procedures (zoals positionering, persoonlijke hygiëne, huidinspecties en het verschonen van beddengoed) ergonomisch en moeiteloos uitvoeren. Laterale kanteling speelt ook een belangrijke rol bij het voorkomen van immobiliteit en bijkomende complicaties.

Lees meer

Voorkomen van decubitus

Dankzij de open structuur van het Multicare IC-bed en de unieke kenmerken waaronder laterale kanteling, kan met Ergoframe® en een uitgebreide reeks actieve -, passieve - en hybride matrassen de zorg op het gebied van druk volledig worden beheerd. Door te kiezen voor het juiste actieve matras, wordt ook het risico op druk- en vochtgerelateerde huidbeschadiging verminderd. Bovendien beschikt het Virtuoso PRO matras inclusief Microclimate Management (MCM), over de mogelijkheid om elke afzonderlijke luchtcel in de toplaag van het matras volledig te laten leeglopen om zo de gebieden te ontlasten die risico lopen op het ontwikkelen van decubitus.

Lees meer

Oplossingen voor de IC-afdeling in één oogopslag

 

 

 

Kies de juiste oplossing voor uw IC-afdeling

 

Automatische Laterale Therapie bij longcomplicaties

Het Multicare IC bed is voorzien van Automatische Laterale Therapie (ALT). Dankzij de eenvoudige programmering kunnen patiënten tot 30 graden gekanteld worden. Automatische Laterale Therapie zorgt voor een gecontroleerde toediening van de beademing en verbetert de longfunctie.

Meer over Multicare

Minimale fysieke inspanning dankzij lateraal kantelen

Dankzij de laterale kanteling van het Eleganza 5, IC-bed kan de patiënt met behulp van één verpleegkundige en minimale fysieke inspanning worden gekanteld, bekijk hier de video. En ook het handsfree bedienen met de voetschakelaar verhoogt de doeltreffendheid van deze methode voor het op de zij draaien van de traumapatiënt. De verpleegkundige heeft zijn of haar handen vrij en kan zich volledig op de patiënt richten.

Meer over Eleganza 5

Voorkomen van decubitus

Dankzij de open structuur van het IC-bed kunnen zowel actieve, hybride- als passieve matrassen in het bed worden geplaatst. Actieve matrassystemen helpen bij het voorkomen en beheersen van doorligwonden door middel van verschillende mechanismen, waaronder alternerende druktherapie, constante lage druk en microklimaatbeheersing. Hybride matrassen bevatten elementen van zowel passieve- als actieve matrassystemen, waardoor het permanent als passief of actief systeem kan worden gebruikt. Passieve matrassen helpen het ontstaan van doorligplekken te voorkomen. De druk wordt opnieuw verdeeld over het grootst mogelijke oppervlak, waardoor schadelijke piekdrukken worden verminderd. Heeft u tijdelijk een (AD)matras nodig? Neem dan contact met ons op: sales@wi-bo.eu en vraag naar onze verhuuroplossingen.

 

 

 

 

Klinisch concept voor Early mobilisation

Het Early mobilisation concept van wissner-bosserhoff maakt gebruik van de aanbevolen procedures van de American Association of Critical-Care Nurses (AACN) en versterkt deze door hier de unieke functies aan toe te voegen, waaronder Automatische Laterale Therapie (ALT) of Mobi-Lift®.

Lees meer

 

 

Klinische studies

 

Automatic Lateral Therapy Algorithm, 2019

Clinical evaluation report - on LINET 3-cell Alternating Pressure Mattress products, 2019

OptiCare, Customer Satisfaction Research

The Impact of the Lateral Tilting Multicare ICU Bed on Nursing Productivity, Retention, Recruitment and Cost in a Neurosciences ICU, 2019

Virtuoso evaluation report - Pre launch report on clinical, 2019

Meld u aan en download de klinische studies of bekijk de webinar

Vul de onderstaande gegevens in en u onvangt toegang tot de klinische documenten.