logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

virtuoso beschikt over 4 verschillende druksensoren en een microprocessor die nauwkeurig de druk binnen de cellen constant houden en controleren. Om het comfort te verbeteren, kan de druk met behulp van de bedieningseenheid worden verhoogd of verlaagd.

Het dynamische wisseldruk-zitkussen dat als optie leverbaar is, vergemakkelijkt de verpleging rondom de klok. Het kan met dezelfde bedieningseenheid als die van de matras worden bestuurd. De bedieningseenheid schakelt automatisch over naar de kussen-stand zodra het kussen aangesloten is.

Wisseldruktherapie - nuldruk, cyclusduur: 7,5 minuten, 3-cellen-technologie.
Max-stand voor verzorgingshandelingen. (max. gevuld)
Constant lage druk - er wordt automatisch een constante, optimale drukverdeling bereikt.
Transportstand - de matras blijft na loskoppeling van de besturingseenheid 24 uur opgeblazen.

Dankzij de accu kan de behandeling tijdens het transport van patiënten, of bij onderbrekingen van de stroomvoorziening worden voortgezet. Dankzij de accu beschikt men over 6 uur extra functionaliteit.

Met intensive care-opties van de virtuoso is het mogelijk om de lucht uit de cellen in hoofd- en voetengedeelte te laten wegstromen. Dat komt bijvoorbeeld van pas bij de intubatie of voor de drukontlasting voor gevoelige lichaamsdelen.

Alle belangrijke parameters kunnen via de bedieningseenheid worden gecontroleerd, zodat op elk moment een optimale behandeling wordt gegarandeerd. Druk, tijden, stroomonderbrekingen, serviceparameters en CPR zijn gekoppeld aan een alarmsysteem.

De wisseldruktherapie (3-cellen-technologie, nuldruk, cyclusduur: 7,5 minuten) is de elementaire therapiestand, waarin de natuurlijke beweging van de patiënt wordt gesimuleerd, wat bijdraagt tot voorkoming en behandeling van doorligwonden.

Technische kenmerken

De hoes is gemaakt van Dartex, is genaaid en beschikt over een afgedekte ritssluiting. De hoes is uitgerust met een kabelmanagementsysteem om schade aan de stroomkabel en letsel bij verplegend personeel en bezoekers te vermijden. Als accessoire is de antibacteriële zilverhoes leverbaar, evenals een speciale slippy-hoes, die helpt de wrijvingskrachten bij de positieverandering van de patiënt te verlagen.

Het virtuoso-systeem is geschikt voor patiënten met een hoog/zeer hoog risico op doorligwonden en voor patiënten met drukpunten van graad 4. (Stirling-schaal)

Totaalgewicht van het systeem incl. de pomp: 13 kg

Dit matrassysteem kan worden gebruikt voor patiënten met een maximaal gewicht van 254 kg. Bij een overbelasting kunnen de profylaxe- en therapie-eigenschappen worden beïnvloed.

Afmetingen van virtuoso: Matrasvervangingssysteem: 200 × 86 × 23 cm, zitkussen: 45 × 50 × 12,5 cm, SCU: 13,6 x 36 x 29 cm

Gerelateerde producten

Terug

Downloads

Contactformulier

Voor vragen en/of opmerinken vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.

More information

Data Protection (GDPR)