logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

Met 5 drukniveaus kan de verpleging, op basis van haar klinische beoordelingsvermogen en het gewicht van de patiënt de juiste instellingen voor de patiënten selecteren. De Fowler-boost-functie verhoogt de druk in het zitgedeelte wanneer de rugsteun naar meer dan 30° is verhoogd.

De max-stand vult de luchtcellen tot het maximale drukniveau voor extra stabiliteit tijdens het uitvoeren van veeleisende verplegingsmaatregelen, voor de mobilisatie van de patiënt of voor het transport.

De geïntegreerde uitbreiding met gerichte besturing van de voetcellen dient enerzijds voor de matrasverlenging en anderzijds voor de verlaging van de druk in dit gevoelige bereik.

Het micro-klimaatmanagement (MCM) draagt bij tot de verbetering van de algemene toestand en de gezondheid van de huid van de patiënt, doordat hij het risico van schade door vocht vermindert en het lichaam de mogelijkheid biedt om de warmte op natuurlijke wijze te regelen. In de slaapstand wordt de luchtstroom en daarmee de geluidsbelasting verlaagd om het comfort van de patiënt 's nachts of tijdens zijn slaap verder te verbeteren.

Met slechts één toets kan de symbioso tegelijkertijd een drukverlaging in de cellen en de verlaging van de rugsteun realiseren voor een snelle reanimatie. Een handmatige CPR-instelling is tevens aanwezig voor een snelle drukverlaging tijdens het transport. Het alarmsysteem herkent alle systeemstoringen en geeft daarvan een zichtbare en hoorbare melding.

Technische kenmerken

De symbioso is geschikt voor patiënten met een gemiddeld/hoog risico op de ontwikkeling van doorligwonden en voor patiënten met bestaande doorligwonden tot graad 3. (Stirling-schaal)

Het totaalgewicht inclusief de pomp bedraag 13 kg, de matras alleen heeft een gewicht van 9,5 kg.

De matras is geschikt voor een maximaal patiëntengewicht tot 250 kg. Bij een overbelasting kunnen de preventie- en therapie-eigenschappen worden beïnvloed.

De afmetingen voor het symbioso-matrasvervangingssysteem bedragen 213 x 86 x 20 cm.

Bovenste hoes: Viervoudige stretch, zeer dampdoorlatend.
360°-ritssluiting met beschermlip, zomen zijn ultrasoon verzegeld.
Onderste hoes: robuuste PVC, geen stretch, 4 positioneerhandgrepen

Terug

Keurmerken en awards

ISO 9001

Downloads

Kijk video

Smybioso 200

Contactformulier

Voor vragen en/of opmerinken vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.

More information

Data Protection (GDPR)