logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

De individueel afsluitbare SafeFree®-zijbescherming biedt maximale bescherming tijdens de dagelijkse verpleging.

Naast een afsluitbare handbedieningbox waarin de handbediening met volledige functionaliteit kan worden geleverd, bestaat de mogelijkheid een handbediening met beperkte mogelijkheden voor bewoners / patiënten onder het bed te installeren.

Het vaste metalen oppervlak biedt ondersteuning in uitzonderlijke psychische situaties en zorgt voor veiligheid voor bewoners en verpleegkundigen.

Naast de bestaande fixatiebandhouders zijn er extra uitsparingen om meerdere houders met het bed te integreren.

De optie van het batterijsysteem garandeert zelfs zonder aansluiting op een stopcontact een comfortabele dagelijkse verpleegroutine.

De rubberen dempers onder de rugsteun bieden bescherming aan het ligvlak en het bedframe, zelfs bij extreem hoge belastingen.

Technische kenmerken

Het driestopsconcept bij de positionering – lage stand, mobilisatie- en verpleegpositie – bevordert de autonomie van de bewoner/patiënt en versterkt empowermentprocessen.

 

De SafeFree®-onrusthekken en het handbedieningconcept kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de klant in de, acute, korte en langdurige zorg.

De gefixeerde metalen ligvlakken, verborgen kabelgeleiding en geïntegreerde fixatiebandhouders bieden ondersteuning in uitzonderlijke situaties en zorgen voor veiligheid bij crisisinterventies.

 

Functionaliteit, design en materiaalkeuze maken het mogelijk om te worden ingezet in de acute, korte en langdurige verpleging van geesteszieke mensen in verpleeg- en ziekenhuizen.

 

Eenvoudig reinigbare oppervlakken ondersteunen  hygiënische concepten.

Kras- en schokbestendige oppervlakken zijn bestand tegen diverse belastingen in de dagelijkse verpleging.

Veilige werklast

225 kg
Buitenmaat 208 x 106 cm

Prijsinformatie

De prijzen van de producten zijn afhankelijk van de gewenste uitvoering en aantallen. We maken graag een aanbieding op maat voor u. Voor meer informatie of een offerte, vul onderstaand formulier in

Stuur mij meer informatie


Terug

Downloads

Contactformulier

*Raadpleeg hier ons privacybeleid.